Tarieven lessen en coaching per 1 oktober 2022

 

Privéles                        € 90 per uur (minimaal 2 uur)

Duoles                         € 60 per uur per persoon (minimaal 2,5 uur)

Coaching 1 persoon    € 75 per uur

Coaching 2 personen    € 50 per uur per persoon

Wij vinden veilig lesgeven heel belangrijk. Dit houdt in dat wij onze lessen buiten de drukte, met het juiste getij en ideale windsnelheid plannen. Gezien de onvolspelbaarheid van het weer plannen wij standaard twee lesmomenten vooruit. Wij maken gebruik van de meest optimale locatie in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Wij zijn bekend met alle ins en outs van de volgende spots: Brouwersdam, Cadzand, Castricum, Grevelingenmeer, Maasvlakte2, Neeltje Jans, Oostvoorne, Rockanje, Slufter, Vrouwenpolder en Westenschouwen. Wij lessen vanaf maart tot en met november. Wij zorgen in de koudere maanden en dagen voor een aanvullende laag neopreen (jassen, hoodies, gloves, beanies, caps, socks).

 

Daarnaast bieden wij coaching aan voor diegenen die de lessen (bij een andere kiteschool) hebben afgesloten en over eigen materiaal beschikken, maar die zichzelf nog niet helemaal vertrouwd voelen bij en op het water of de sneeuw en die graag nog feedback en tips willen. Coaching is er ook voor springen en andere kiteboardvaardigheden. 

 

Tenslotte leveren wij maatwerk op het gebied van powerkite clinics. Met de door jou aangegeven groepsgrootte en gewenste uitdaging, maken wij graag een offerte voor jou!