Kiteventure biedt iedere dag van het jaar de mogelijkheid om kites, wings en boards uitgebreid te testen. Wij spreken graag af voor een kitesessie met potentiële en vaste klanten. Wij gebruiken de producten zelf en kennen onze klanten, hun vaarstijl en niveau. Hierdoor kunnen wij gericht advies geven.

 

Wij maken voor onze lessen en clinics alleen gebruik van ervaren instructeurs met onderwijsbevoegdheid, zodat de progressie en het welbevinden van de klant geborgd zijn. Wij geven in de periode maart tot en met november kite(board)lessen, coaching en kiteclinics in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland.

 

Als de omstandigheden ideaal lijken te worden voor een downwinder in Zeeland en/of Zuid-Holland, gaan wij ervoor! Daarnaast hebben wij een vaste locatie om te wingboarden: P+R Meerhoven, gelegen ten westen van de A2 bij Eindhoven. In de winter wijken wij uit voor korte trips naar de sneeuw in België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Uiteraard gebruiken wij ook de (sporadische) Nederlandse sneeuw als ondergrond voor het snowkiten. Alles wat je nodig hebt, is een minimale leeftijd van 12 jaar, een goede gezondheid en een sportieve instelling!